erotischgetint blog

Erotisch getint blog alles over erothiek

De leukste cadeautjes voor je partner!

We kennen het allemaal wel, je partner is binnenkort jarig of er is een andere gelegenheid waarbij je jouw partner graag een cadeautje wilt geven. Het is natuurlijk altijd hartstikke leuk om iemand een cadeautje te geven en om er één te krijgen, alleen het bedenken ervan is altijd erg vervelend. Zeker als jij en je partner al een tijdje samen zijn wordt het steeds lastiger om een leuk cadeautje te bedenken. Gelukkig zijn er best een aantal leuke en originele cadeautjes te bedenken die je misschien nog niet eerder gegeven hebt! Denk bijvoorbeeld eens aan Love toys, iets waar je misschien niet gelijk aan zal denken, maar wel heel leuk!

Om samen plezier mee te hebben

Het is natuurlijk leuk om jouw partner een cadeautje te geven waar hij of zij zelf iets aan heeft, maar het is ook heel erg leuk om iets te geven waar je samen plezier mee kan hebben. Denk ook hierbij weer eens aan Sextoys. Dit is misschien een cadeautje waar je echt niet snel aan zou denken, en wat je misschien zelfs wel een beetje heftig vindt om te geven, maar geloof mij, het is echt heel erg leuk. Een goed seksleven is cruciaal voor de rest van je relatie, en dit seksleven kan je serieus opkrikken met het gebruik van speeltjes in de slaapkamer.

Voor jouw partner alleen

Naast cadeautjes voor jou en je partner samen kun je natuurlijk ook iets kopen voor je partner alleen. Er bestaan genoeg speeltjes die je alleen kan gebruiken. Dit is ideaal voor als jij en je partner niet samenwonen of bijvoorbeeld een lange afstands relatie hebben. Als jullie niet samen zijn kan je partner zichzelf dan toch eens goed verwennen!