erotischgetint blog

Erotisch getint blog alles over erothiek

Dating senioren tips: hoe kun je later in je leven liefde vinden?

Date

De huidige senioren hebben waarschijnlijk gemerkt dat sommige van de traditionele datingsrituelen zijn veranderd. Nu hebben we internet dating, speed dating, dating senioren en lunch dating. Maak je geen zorgen; romantiek en chemie zijn nog steeds de belangrijkste ingrediënten van dating senioren.

Deze dagen is de trend in dating, voor oudere senioren, meer gericht op het hebben van plezier en gezelschap, in plaats van voor casual seks of huwelijk. We hebben een verschuiving gezien in de gewoonten en overtuigingen van mensen. Huidige gebeurtenissen en veranderingen in de technologie kan het nodig zijn dat je je dating stijl bij moet werken van jaren geleden.

Afspraak online

Hier zijn enkele tips om senioren in de dating wereld te helpen:

1.  Een koffie date voor de eerste vergadering is een goed idee, omdat het houdt de date op een uur of twee. Ook zijn deze plaatsen zijn meestal druk, goed verlicht, veilig en perfect voor het ontmoeten van een vreemdeling. Wees praktisch, niet goedkoop.

2.  Geef nooit persoonlijke financiële gegevens aan iemand die je net hebt ontmoet.

3.  Vertrouw op je eigen instincten. Als je zich ergens ongemakkelijk bij voelt, loop dan weg voor je eigen bescherming en veiligheid.

4.  Kijk uit voor vreemd gedrag. Let op de uitingen van woede, intense frustratie of pogingen om je onder druk te zetten of onder controle te houden. Handelend op een passief-agressieve manier, vernederende of respectloze opmerkingen of fysiek ongepast gedrag.

5.  Goede starters van een gesprek tijden senioren dating: Geef commentaar op zijn/haar hobby’s en interesses. Als je kinderen hebt, zal je nooit zonder verhalen komen te zitten. Vraag hem/haar naar zijn/haar favoriete restaurant, recept of eten.

6.  Het is oké om te daten als levensstijl. Misschien heb je het grootste deel van je leven doorgebracht met een partner, en wil je de rest van je leven alleen leven. Dat is prima, wees gewoon op voorhand met je date dat je niet op zoek bent naar een andere partner.

7.  Goede hygiëne kan het verschil betekenen tussen een beleefd schouderklopje en een nacht van liefde. Neem altijd een bad of douche voor je uitje.

8.  De kracht van een glimlach mag nooit worden onderschat. Gebruik je glimlach als geheim wapen.

9.  Kom niet dichterbij of probeer iemand te ontmoeten op een van de volgende plaatsen: een begrafenis, een drukke lift, een donkere steeg, het XXX gangpad van een videotheek.

10.  Als je date goed verloopt, vermeld dan date twee voordat date één voorbij is.

11.  Blijf niet steken in het verleden. Leef in het heden. Laad je bagage los voordat je begint te daten senioren.

12.  Ook al vind je je date niet leuk, maak het hem/haar niet moeilijk. Iedereen verdient het om met respect behandeld te worden.

Daten

13.  Intiem gedrag dat steeds weer herhaald wordt met dezelfde persoon leidt tot gehechtheid, ongeacht de geschiktheid van de persoon.

14.  Om je date te laten zien dat je geïnteresseerd bent, versnelt of vertraagt je je toespraak om deze af te stemmen op die van hem/haar.

15.  Vergeet niet dat daten als senior veel gemakkelijker is dan daten als tiener. Je hebt nu veel betere sociale vaardigheden. Maak contact met andere mensen die zich in je situatie bevinden.

16.  Wees eerlijk over wat je zoekt van dating senioren. Laat je verwachtingen werken voor je en niet tegen je werken. Verwar seksuele aantrekkingskracht niet met emotionele binding.

Meer verhalen