erotischgetint blog

Erotisch getint blog alles over erothiek

Pijn aan uw schaamlippen? laat dit dan verhelpen d.m.v schaamlipcorrecties

Schaamlipcorrecties

Het onderwerp van vandaag is kliniek Veldhoven! Kijk afgelopen maand had ik plotseling te maken met een vervelend probleem. Opeens werd ik wakker met hevige pijn aan mijn schaamlippen. Ik zelf begreep hier niets van ondanks dat ik actief aan het daten ben vrij ik altijd veilig. Daarnaast verzorgd ik mijn lichaam altijd goed en zodoende heb ik mij laten testen op een soa. Gelukkig bleek uit de test dat het geen soa was. Ondanks deze test had ik nog steeds last van een hevige pijn aan mijn schaamlippen. Zodoende raadde mij arts het aan om contact op te nemen met kliniek Veldhoven voor meer informatie over schaamlipcorrecties. Van het een kwam dan ook het ander.

Schaamlipcorrecties

Meer info

Ik zelf volgde het advies van mijn arts op en zodoende kwam ik in aanraking met kliniek Veldhoven. Tijdens mijn eerste bezoek aan deze kliniek had ik een goed gesprek met de chirurg. Hij bekeek mijn probleem en vertelde waar de pijn vandaan kwam. Mijn schaamlippen hingen net iets te ver naar buiten waardoor deze gingen schuren, en dat was dus de oorzaak van de hevige pijn. De chirurg vertelde mij dan ook dat een ingreep noodzakelijk was.

Kliniek Veldhoven

Een geweldige ervaring

Dezelfde week was er plaats gemaakt voor de ingreep aan mijn schaamlippen. De chirurg verleende mij een geweldige service en heeft mij ontzettend snel geholpen met mijn probleem. Wanneer u last heeft van een hevige pijn aan uw schaamlippen? neemt u dan ook contact met kliniek Veldhoven de specialist in schaamlipcorrecties!

CHirurgie

Meer verhalen