erotischgetint blog

Erotisch getint blog alles over erothiek

Speeltjes taboe? Absoluut niet!

Nee, aan de eettafel praat je er niet over. Maar dat betekent niet dat je je moet schamen om een seksspeeltje in huis te hebben. Laat staan er plezier aan te beleven!

Dat is toch immers waarom ze zijn uitgevonden? Nou dan! En het gebruik ervan wil absoluut niet zeggen dat je je onzeker voelt over je bedprestaties of die van je partner. Het laat slechts zien hoe open je geest is en hoe graag je experimenteert tijdens je meest intieme momenten. En daar is absoluut niks mis mee. Sterker nog, dat moedigen we aan! Zolang je je mentaal niet laat blokkeren om iets waar onnodig nog steeds een soort van taboe op rust, zit jij een stuk lekkerder in je vel.

Dildo’s en vibrators

Al duizenden jaren worden dildo’s gebruikt als hulp bij het penetreren van het maagdenvlies van vrouwen maar ook om er seksueel genot uit te halen. Vibrators zijn ‘relatief’ nieuw, aangezien hun origine in de medische wetenschap van eind negentiende eeuw ligt. Tegenwoordig zijn ze in de meest uiteenlopende soorten en maten beschikbaar om de wildste orgasmes mee te beleven! Zo kunnen vrouwen hun clitoris en/of hun g spot stimuleren en mannen hun prostaat. Met dildo’s en vibrators bespeel jij erogene zones waarvan je het bestaan wellicht nog niet eens kende!

Masturbators

Alleen of met hun partner willen mannen maar wat graag heerlijk klaar kunnen komen. Gelukkig kunnen ze in dit opzicht volledig op masturbators vertrouwen! Deze speeltjes zijn eigenlijk de tegenhanger van de dildo, aangezien je daarmee penetreert. Dit spannende speelgoed heeft zelf een opening waar je je penis in steekt om met stotende bewegingen tot overweldigende orgasmes te komen. Nou, waar wacht je nog op? Sla aan het experimenteren en bestel je eigen masturbator!

Meer verhalen