erotischgetint blog

Erotisch getint blog alles over erothiek

Tip: glijmiddel op én in het condoom

xman glijmiddel

De meeste condooms hebben glijmiddel aan de buitenkant. Door het glijmiddel is het condoom wat gladder en dit maakt het gemakkelijker om te penetreren. Veel mensen denken er niet aan om extra glijmiddel te gebruiken op een condoom. Doen zij dit wel, dan doen ze extra glijmiddel aan de buitenzijde. Wat zij niet weten, is dat ze ook wat glijmiddel in het condoom kunnen doen.

Glijmiddel in het condoom

De buitenzijde van een condoom is glibberig. Dit komt door het glijmiddel dat aan de buitenkant van het condoom zit. De binnenzijde van een condoom is minder glibberig. Sterker nog, deze kant van het condoom kan wat stroef zijn. Dit komt omdat hier beduidend minder glijmiddel op zit. Sommige condooms hebben zelfs helemaal geen glijmiddel aan de binnenzijde.

Vind je de binnenzijde van een condoom te stroef? Dan kun je dit oplossen door hier een druppeltje glijmiddel van Xman-Store in te doen. Slechts met een klein druppeltje wordt het condoom direct minder stroef.  

Nog prettiger voor hem

Doe je een beetje glijmiddel in het condoom, dan wordt de seks nog prettiger voor hem. Het condoom schuurt nu namelijk minder en glijdt lekker gemakkelijk mee. Dit stimuleert de seksuele ervaring. En dit slechts met één druppeltje glijmiddel! Glijmiddel kopen is dus zeker de moeite waard, ook als je seks hebt met condoom.